Vazači zhouby

recenze

Vazači zhouby (2022) 3 z 5 / Knihomol_ka
Vazači zhouby

Líbí se mi, že mě autor sám kontaktoval, zdali bych si nepřečetla jeho knihu a neudělala na ni recenzi. Samozřejmě jsem s radostí souhlasila, jelikož miluji fantasy a ráda podpořím naše české autory. Tímto děkuji za naši spolupráci.

A teď k samotnému příběhu.Hned na začátek chci podotknout, že se jedná o akční příběh ze světa fantasy.Příběh je plný strategie a boje.
Pokud máte v plánu si tuhle knihu přečíst, tak počítejte s tím,že skoro celý tento děj se odehrává na bojišti.Abych pravdu řekla, tak tohle zrovna není můj šálek kávy,ale samozřejmě jsem se nenechala odradit.Autor nám poskytne 4 postavy, které nás budou provázet dějem. Coriela, který nechce velet, aby nemusel rozhodovat o životech jiných.
Velehlase, přinášejícího nové náboženství do prohnilého systému.Věčnou Jiskru, poslední z andělů, potýkající se s necitlivými rozkazy.
Skelena rozhodnutého zachránit nemocné, a to za jakoukoli cenu. Také se zde objevuje spousta humoru díky trpaslíkům, kteří se zde vyskytují.Je tu i několik okamžiků k hlubšímu zamyšlení a to se mi tam líbilo nejvíce. 
A na závěr se chci vyjádřit k obálce,protože já osobně si na tomhle potrpím,ale bohužel mě nezaujala a nějak jsem ani nepochopila proč vypadá, tak jak vypadá.Ale co jsem si tak trochu zjišťovala asi se nejspíše jedná o nějakou hru a podle toho byla navržena ? Netuším tohle jde mimo mě.Myslím si, že si kniha najde své fanoušky, kteří mají rádi jednoduchou fantasy, bitvy a strategii. Doporučuji hlavně mužskému publiku, ale určitě se mezi námi objeví i válečnice, které tohle s otevřenou náručí uvítají.Autorovi knihy tímto přeji mnoho úspěchů ať se knize daří

Komentáře (0)

Přidat komentář