Tyhle Vánoce budou opravdu povedené

recenze

Notting Hill pod sněhem (2023) 4 z 5 / strana394
Notting Hill pod sněhem

Tohle bylo moc milé vánoční romantické čtení. Jak už to tak bývá, od začátku moc dobře víte, jak to celé nakonec skončí. Ale ve výsledku to vlastně vůbec nevadí. Viola je skvělá, pečující, oddaná udělat pro své blízké naprosto vše, až občas zapomíná sama na sebe. Co mi ale strašně vadilo bylo chování její rodiny, a hlavně sestřenic s dětmi, které si myslely, že se Viola může snad rozkrájet. Jakmile ony něco potřebovaly (ozdobit stromeček, nakoupit dárky, udělat perníkovou chaloupku apod.), musela tam pro ně Viola být, ale jakmile si jednou řekla o pomoc ona, najednou bylo špatně, neměly čas a nehodilo se jim to.

Další ústřední postavou byl šarmantní, sexy mladý právník Nate. Ale víc si mé srdce získala jeho dcera Grace. Je to malá uličnice, která v mladém věku přišla o svou mámu a ta ženská láska ji zkrátka hodně chybí. Zpočátku se strachuje, aby něco neudělala špatně a po své matce má sklony k perfekcionismu. Pomalu se ale otevírá a my zjišťujeme, že to je malá uličnice.

Předvánoční čas je tady krásně vykreslen a já si čtení při rozsvíceném vánočním stromečku strašně užívala. Romantická linka byla krásná a uvěřitelná a já už se těším na další autorčiny knihy.

Hodnocení: 3,9/5

Knížku jsem četla v rámci spolupráce s nakladatestvím Albatrosmedia.
IG: @strana394

Komentáře (0)

Přidat komentář