Tvůj příběh

recenze

Tvůj příběh (2023) 5 z 5 / kaja8529
Tvůj příběh

Naprosto jsem se zamilovala do knih od Ruty Sepetys, protože vždy ve mě dokážou vyvolat opravdu velké emoce a nutí mě přemýšlet nad světem a svým životem zase o trochu jinak.

A rozhodně mě nemohla minout kniha ve které vysvětluje jak psát. Nemám ambice napsat knihu a ani tato kniha to prozatím nezměnila, ale důvodem proč jsem si ji chtěla přečíst bylo to, že jsem chtěla zjistit tajemství Rutiných příběhů.
Kniha obsahuje rady a hlavně různé otázky které mě neustále nutily přemýšlet. Každá otázka a téma je spojeno s nějakým příběhem z jejího života, takže tato kniha není pouze o psaní, ale je z velké části i autobiografická. A mně to vlastně ani nevadilo.

Některé části mě bavily méně a některé více, ale zamilovala jsem si autorčinu zapálenost a jakým způsobem nad vším přemýšlí. Miluju její výstižné poetické a úderné věty.

Z knihy naprosto čiší její láska ke psaní a je to vcelku nakažlivé. Spisovatel ze mě nejspíš nikdy nebude, ale čtenářkou příběhů budu vždy a po této knize se nad nimi budu zamýšlet zase o trochu jinak.

Za knihu moc děkuji @humbook @humbook_blogeri #humbookblogeri #spoluprace


Tvůj příběh Tvůj příběh Ruta Sepetys

Ruta Sepetysová ve své knize rad pro začínající spisovatele vybízí čtenáře k tomu, aby nahlédli do svého nitra a odkryli vzpomínky. Díky tomu můžou nalézt svůj autentický spisovatelský hlas a pozoruhodné detaily, které jen čekají ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář