Tvoje chvilka s Chrystalis tarotem

recenze

Chrysalis Tarot - kniha a 78 karet (2019) / RenataP
Chrysalis Tarot - kniha a 78 karet

Středověká krása a šarm, zářivé barvy, víly a hroznové víno v symbolice, kam se podíváš. Chrystalis tarot je ten pravý pro jiskřivé nahlédnutí pod pokličku každému problému, který se na vás vyřítí.

Považuji ho za příjemně letní, ale těším se, až si ho rozlistuji i v sychravém podzimu nebo zasněžené zimě. Tuším, že jeho barvy i sdělení zahřejí.

Důvěrně známý? Proč...?

Něco důvěrně známého je v Chrystalis tarotu a řekla bych, že právě to nás může oslovit nejvíc.
Někdo si na kartách vybere detail, informaci, rostlinku, hvězdu, včelku... cokoliv, co intuitivně v tu chvíli přijde zajímavé a důležité.
Někoho osloví celkově ladění, které je... popravdě, nenašla jsem dosud slovo, které by vystihovalo CELKOVOU ATMOSFÉRU... trošku jako středověké obrázky kejklířů, ale přece jen trošku čistší, sladší, oproštěné od bahna a špíny pro středověké uličky tak typické.

A všechno je jemnější...
Možná je dojem dán i tím, že drsné karty jsou zjemněny. Některé karty jsou přejmenovány, zjemněny, jde se více do hloubky, jednotlivé živly jsou také zastoupeny jinou symbolikou, což dává kartám jinou „příchuť“.

Najednou se můžete zamyslet nad svou otázkou jinak, vhodněji hledat odpovědi, vidět za pozadí otázky a tam najít kořeny svých odpovědí.

Karty pro hravé lidi.

Karty pro chvíle, kdy chcete odpověď jinak.

A troufla bych si je doporučit i tehdy, když chcete odpověď mermomocí, když už vážně nevíte a… jednoduše potřebujete JINOU informaci a vystoupit ze stresového kolečka stále stejného přístupu a nepochopení současné situace.
A tomu říkám - dobře zpracovaný JINÝ TAROT.
R. Petříčková

Komentáře (0)

Přidat komentář