Tvá dubnová lež 1

recenze

Tvá dubnová lež 1 (2023) 4 z 5 / EvikU.
Tvá dubnová lež 1

Napsat, že jsem se nemohla začíst do mangy bude asi znít divně, ale já to takhle přesně měla. :) Samozřejmě u mangy to není 100 stran, ale jen pár stránek, ale mně se pletli jména a trochu i postavy. Po pár stranách už to bylo dobrý.

Manga o hudbě, o notách, o písních, o Mozartovi, ale také o první zamilovanosti, koncertu, slavnému jménu, o nerozhodnosti jestli hrát, o tom, jestli jsem dost dobrý

Trochu mě rozčilovali v příběhu obrázky, kdy se jen vztekali, což bylo hodně a já nechápala někdy ani proč? Ale jinak je manga opět kouzelná, já u nich nádherně zrelaxuju a závidím všem holkám a klukům, který ji budou číst, protože v jejich věku to má ještě větší kouzlo.

Opět ji ale musím vyzdvihnout pro sílu příběhu, který obsahuje, krásnou ba přímo nádhernou ilustraci a také se mi líbila stránka s QR kódem, abych si mohla poslechnout skladbu. Líbilo se mi, jak mladí prožívali hudbu, jak ho dívka houslistka chtěla přivést opět k hudbě, ke klavíru.

Kniha se čte sama, u některých obrázků netřeba slov. Dokonalé.

Tak nějak to skončilo napínavě, jak jinak. :) A potřebuji druhý díl.


Tvá dubnová lež 1 Tvá dubnová lež 1 Naoši Arakawa

Potkal jsem dívku pod rozkvetlou třešní a můj osud se začal měnit. Kósei Arima je od útlého dětství uznávaným klavírním virtuosem, ale po smrti své matky ztratí schopnost hrát na klavír a uzavře se do monotónního světa, ve kt... více


Komentáře (0)

Přidat komentář