Tolik pravdy o sobě!

recenze

Šamanské léčení (2020) 5 z 5 / RenataP
Šamanské léčení

Když vyprázdníme hlavu a vyženeme všechny myšlenky a přání, na malou chvilku, budou tyto karty fungovat nejlépe. A to potvrzuji.
Čím více jsem jimi vykládala, tím víc se mi líbily, protože šly pěkně k věci.
Krásně elegantně tmavé, pevné, matné a s obrázky, které na první pohled působí moderně, lehce šamansky, ale při bližším pohledu a pak i s chápáním obsahu každé karty začínají působit i velmi intuitivně. Najednou jsem si začínala všímat detailů, shodných prvků na kartách, které spolu souvisí a karty v mnoha případech začínaly vyprávět příběh.
To ale vyžaduje víc času, naladění a příjemnou chvilku, kterou chcete věnovat své duši, sobě, meditaci, cvičení a odstranění stresu.
Právě na to uklidnění, že ať se děje, co se děje, nějaký význam to má a stále je před námi nějaký směr, jsou nejlepší.

Nedostatky bych neshledala žádné. Velikost je akorát, knížečka také. Přesně to ruky. Často říkám, že některé karty by si zasloužily bichli, ale v tomto případě se rozkošnicky zavrtám do té malinké knížečky a miluju ju. Po pár týdnech je osahaná natolik, že je zřejmé, že toto budou moje nejoblíbenější karty pro doplňkové vykládání nebo pro vyložení kostry celého příběhu.

Ideální pro každého, kdo má rád přímé, jasné výklady.
Ideální k tarotům.
Ideální naprosto o samotě, protože nám ukáží, jak se ve skutečnosti cítíme, co skrýváme i sami před sebou a co se děje kolem nás. Energeticky.
A pak už je život v našich rukou.


Šamanské léčení Šamanské léčení Michelle A. Motuzas

Nahlédněte na svou spirituální a lidskou existenci. Šamanské a přírodní symboly vám pomohou poznat energie, obavy i falešná přesvědčení, která vám brání prožívat život v celé jeho kráse. Objevíte, jak určité energie, které ovli... více


Komentáře (1)

Přidat komentář

RenataP
23.03.2021

Fungovaly perfektně i pro výklady druhým lidem.....