Tina a gang Goondů

recenze

Město světců a zlodějů (2018) 5 z 5 / Napůlanděl
Město světců a zlodějů

Hlavní hrdinka Tina se po smrti své matky stala jedním z nejúspěšnějších zlodějů pouličního gangu Goondů. Vloupat se do domu a zpět je pro ni hračka…Proč by to teď mělo být jiné?...Protože jde o dům, kde umřela její matka, kde se vše odehrálo a kde sídlí osoba, která má smrt matky na svědomí. Nebo ne?

Kniha je úžasná! Na začátku nám vše bylo vysvětleno a byli jsme hlavní hrdinkou uvedeni do situace a pak už to mělo jen spád a já s Tinou alá Drobkem hledala vraha a zatajovala dech!
Vše dávalo smyl, každá věta, každá situace a každá stopa…

Prostředí bylo vykreslené perfektně a autorka nám vše popsala do detailů - každou místnost, postavu, situaci i lístek na stromě...

S hlavni hrdinkou Tinou jsem se hned sžila, byla svá a šla si za svým. V knize byla také několikrát naznačena romantika, ale jen opravdu málo. Myslím si, že kdyby v knize romantiky bylo víc, nebylo by to na škodu ba naopak. Jednoduše....Uvítala bych více lásky, ale chápu, že to má být hlavně detektivka…

Ostatní postavy v knize měly své místo. Vedlejší postavy, které byly v knize navíc a jen jako kulisy, nebyly moc rozepsané a autorka nás jimi nezatěžovala, naopak postavy důležité dostaly svůj prostor.

5/5 hvězdiček...To co v knize být mělo, tam bylo a romantika tam svým způsobem byla také jen málo…

Komentáře (0)

Přidat komentář