Dům vezme věci do vlastních rukou!

recenze

Tajemství domu Thornů (2023) 5 z 5 / Napůlanděl
Tajemství domu Thornů

Elizabeth si zvyká na nový život po bohu Nathaniela. Na panství se začnou ale dít podivné věci - rozhodne se Nathaniela, Elizabet i Silase uvěznit v doměDům má ale své plány a vztah Elizabeth s Nathanielem projde velmi těžkou zkouškou

Miluju! Když jsem dočetla knihu Kouzla rodu Thornů, zamilovala jsem se! Krásný příběh s knihami, kouzelníkem, démony a záhadouA potom jsem zjistila, že jedna z mých oblíbených knih bude mít novelu!

Recenze může obsahovat SPOILERY!

Takhle krátká knížečka je rozhodně pro fanoušky již zmíněné první knihy (Kouzla rodu Thornů) a řekne vám tak trochu co se stalo potom, co se vrátil Silas! Magie domu, která vzala věci do vlastních rukou, byla skvělá!

Je to hodně odpočinkové a nečekejte velkou zápletku, prostě je to jen taková třešnička na dortu vztahu Elizabeth a Nathaniela! A při některých momentech jsem ani nedýchala - bylo to krásné, romantické, vtipné a miloučké!

KONEC SPOILERŮ!

Knihu budete mít přečtenou za pár hodinek a odkládat ji budete se spokojeným úsměvem na tváři. Rozhodně si ale před tím přečtěte hlavní příběh Elizabeth a Nathaniela!

5 hvězdiček z 5! Miloučké čtení!

Za knihu moc děkuju @humbook_blogeri a @humbook! #humbookblogeri#spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář