Takoví jsme byli

recenze

Takoví jsme byli 1 (2023) 3 z 5 / Tygrice774
Takoví jsme byli 1

Moc děkuju @humbook a @humbook_blogeri v rámci #spoluprace za poskytnutí recenzního výtisku

Manga je o Nanami, která nastupuje na střední školu a doufá, že si najde kamarády. Jenomže se ji do cesty zaplete místní idol Jano, který patří mezi oblíbené studenty. Nana ho ze začátku nenávidí, protože si myslí, že má zlou povahu. Časem zjistí jeho tajemství z minulosti a začnou se pomalu sbližovat. Nevědí však, jestli se přesto všechno dokážou přenést a jestli mezi nimi je možné něco víc.

....

Moje třetí manga a musím říct, že to asi není nic moc pro mě. Manga je čtivá, to jo, a ani jsem se už nemotala v tom, jak se to čte, ale já spíše preferuji normální knihy.

....

To, co se mi na mangách líbí jsou ilustrace. I v této je jich plno zajímavých a pěkných. Moc mě překvapilo, že tam jsou i myšlenky Nanami. U předešlých mang, které jsem četla, si nepamatuji, že by se u některý z postav objevovaly.

....

Postavy celkem super. Hlavně Nanami s kterou jsem se v některých situací dokázala vcítit a chápat. Jak se to vše na ní nahrnulo a ona musela řešit jednu věc za druhou. To Jana jsem občas nepochopila. Jednou byl ok a pak zničehonic ne. Ale jinak mi přišel v poho.

....
Myslím, že těm, co rádi čtou mangy, by se to mohlo líbit, ale mě to nijak zvlášť neohromilo, přesto děkuju za možnost si knihu přečíst, ale další díl si asi nepřečtu

Nakonec dávám 3,2*


Takoví jsme byli 1 Takoví jsme byli 1 Júki Obata

Manga o prvních láskách a složitém hledání sebe sama. Plachá Nana nastupuje na střední školu s nadějí, že si najde přátele – a možná i první lásku. Její pozornost upoutá místní idol Jano, kolem nějž se točí celý středoškolský ž... více


Komentáře (0)

Přidat komentář