Habibi

recenze

Habibi (2020) 4 z 5 / Tygrice774
Habibi

Cassie má sepsat příběh do literární soutěže s pomocí nakladatelství LaL, které ji vybralo. Přidělen jí byl Harry, aby jí s tím pomohl, jenomže Cassie z toho nadšená není.

Harry žije dvojitý život. Přes den pracuje v rodinném nakladatelství a v noci jako manažer pochybného nočního klubu, kde ho každý nazývá Habibi.

Nebýt knižní štafety, ke knize bych se asi ani nedostala. A to by byla škoda!!
Tento žánr moc nevyhledávám, ale když jsem dostala šanci se zúčastnit štafety, chopila jsem se jí. A nelituji.
Já potetovaný chlapy můžu a Habibi... Ó můj bože. Kdybych si to mohla s Cassie, alespoň na jeden den vyměnit, udělala bych to. Habibi je prostě Habibi, i když jsem mu někdy měla chuť vrazit facku, nakonec to vždycky nějak zachránil a já se na něj nedokázala dlouho zlobit :)

Cassie mi přišla od začátku celkem fajn. Ke konci knihy jsem se do toho trochu zamotala a nechápala jsem, jak to s Cassie vlastně je. Nakonec to asi chápu, ale stejně mě to překvapilo a asi bych i uvítala, abychom se dozvěděli více o Cassiině minulosti. Zajímá mě to.

Konec byl přesně jak jsem doufala a to zakončení... asi si vážně budu muset přečíst další díl. Autorka ví jak nalákat :)
Knihu opravdu doporučuju.
4,25/5*


Habibi Habibi Baja Dolce

Vitajte v klube LocalX. Čaká vás strhujúca a šokujúca prehliadka podsvetím. Pozor. Vstup je možný iba na vlastné riziko. Harry žije dvojitý život. Cez deň zastáva váženú funkciu redaktora v rodinnom vydavateľstve, v noci je m... více


Komentáře (0)

Přidat komentář