Soumrak Edenu

recenze

Soumrak Edenu (2023) 4 z 5 / Knihomol_ka
Soumrak Edenu

Tohle je úplně první kniha od autorky co čtu, a byla jsem mile překvapená. Četla jsem recenze na knihu a viděla jsem, že si autorčin pokrok chválí. V tomto směru nemůžu hodnotit.

Na první pohled mě zaujala perfektně navržená obálka a i anotace, která zněla opravdu slibně a zajímavě.

Příběh je originální a opravdu velmi zajímavý. Byla to dobře propracovaná fantasy kniha. Autorka má talent nám vše do puntíku popsat. Vážně je vše úplně do podrobna popisováno. Někdo to ocení a někdo zase né. Já to oceňuji, ale byly tam pasáže, které byly zbytečné, dle mého názoru.

Hlavní hrdinka Ada neboli Adeline žije mezi společností Pravověrných, která dělá vše správně. Mají velmi striktní pravidla, které se musí dodržovat. Ada za mě vystupuje z této bubliny a je jiná. A přesně kvůli tomu Vás zaujme. Netypické chování, které nám ukazuje a vzdoruje tomuto životnímu stylu.

Jak už jsem psala autorka nám popsala dokonale celý tento svět. Vyskytuje se tu hodně bytosti. Ať už andělé nebo golemové.

Humor tu byl taky úžasný. Hlavně mezi hlavní hrdinkou Adeline a Raymondem. Jejich pasáže jsem si nejvíce užívala jak jen to šlo.

Zápletka se mi rozhodně líbila a konec byl úžasný. Dokonce tady máme i krásný posláno spicy scénu

V příběhu se na mě vyskytovalo hodně postav a občas jsem se v tom ztrácela a měla jsem problém poznat za koho čtu. To bylo jediné mínus. Epilog mi zlomil srdíčko. Hlavně ten konec, ale kdo četl, tak ví co myslím

Jinak úžasný a já přeji autorce s touto knihou spousty úspěchu, protože si to opravdu zaslouží. Zároveň děluji @humbook a @humbookblogerům za poskytnutí knihy.

Komentáře (0)

Přidat komentář