Skvělé dílo, krásné obrázky, stará poselství

recenze

Láska a světlo + 44 karet (2018) / RenataP
Láska a světlo + 44 karet

Ačkoliv jde asi o první dílo v "nové víře Doreen Virtue" a tedy všechno je laděno do biblických příběhů, to zásadní a to, co Doreeniny příznivci měli na ní rádi, tu nejspíše zůstalo.
Ta malá informace o tom, že lze důvěřovat životu, že on ví, co dělá a všechno nám jednoho dne dá smysl, plus koření života - ta malá jediná informace, která nám dodá v tu kterou chvíli, kdy o ni požádáme, energii a ponoukne k dalšímu dni.
Pro chvíle hezké i těžší...
Jako inspirace, jako pohlazení a šlehačka na každém dni.
I jako podpora pro dny horší, kdy jen těžko hledáme důvody, proč se ráno probudit.

Každý podle svého gusta a já si myslím, že obavy, že půjde o karty, které už pro mě nebudou nijak využitelné, se nepotvrdily. Naopak jsem často přemýšlela nad autorčinými důvody, proč se své New Age víry řekla. Sama jsem to ani nijak nerozdělovala, její "andělskou energii " jsem zase tolik nevyužívala, spíše jsem měla raději její psychologicky laděné knihy, zejména na ženy, na organizaci času, na nutkavé chutě a na hledání sebe samé a lásky k sobě.

Andělské terapie byly jen jednou z forem, jak hledat odpovědi v sobě.
Tak fajn, nyní jsou to kristovské energie a pro mne osobně je to třeba jedno a to samé. Jeden zdroj, jedna víra.
A tak s tím nemám problém.
Ale zase, kdo tyhle šuplíčky "vír" uznává, tak v tom případě klobouk dolů, že autorka dokázala v průběhu života změnit názor a stát si za ním.
To budu ráda dál sledovat, stejně jako její další díla.
Renata Petříčková, umodrekocky

Komentáře (0)

Přidat komentář