Skvělé čtení po náročném dni

recenze

Všude samí lháři (2024) 4 z 5 / veruptackova
Všude samí lháři

Na nový psychothriller oblíbené autorky čekala spousta čtenářů. Tentokrát Shari Lapena neexperimentuje s jinými žánry, ale zůstává u toho, který jí jde nejlíp. Sousedský psychothriller se tentokrát točí okolo devítileté Avery, která se ztratí. Když policie začne zmizení vyšetřovat, zjistí, že nejen rodina holčičky, ale i její nejbližší okolí jim neříká pravdu.

Na začátek musím přiznat, že si vždy musím chvíli zvykat na styl psaní autorky. Jednoduché věty se sice skvěle čtou i po náročném dni, ale to, jak se Shari Lapena snaží situaci popisovat, tak, aby se čtenáři příběh odehrával před očima, mi úplně nesedí. 

Co se mi naopak líbí hodně, je úhel pohledu mnoha osob. Vyprávění je tak opravdu hezky rekapitulační a vryje se vám do paměti. Navíc postavy tohoto příběhu jsou  komplikované a jejich lži příběh hezky zamotají. Samotná zápletka a rozuzlení rozhodně stojí za pochvalu, ale naprosto nejvíce jsem byla nadšená ze samotného závěru. Více prozrazovat nebudu. Přečtete si knihu, a dejte vědět, co na ni říkáte. Jsem opravdu zvědavá!

A milovníci audioknih pozor - vyšla i v audioverzi.


Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Další bravurní příběh od královny rodinných psychothrillerů. Z městečka Stanhope doslova sálá klid a bezpečí. Než se ztratí devítiletá Avery, dcera místního bezúhonného lékaře. Než se zjistí, že její otec William ji krátce před je... více


Komentáře (0)

Přidat komentář