Růže pro Ivetu

recenze

Růže pro Ivetu (2021) 4 z 5 / Damonka12
Růže pro Ivetu

Kniha se mi moc dobře četla, vůbec jsem nečekala, že ji přečtu tahle rychle a dokonce mě zaujala mě zaujala už první věta, což se mi moc často nestává.

Při čtení jsem prožívala veškeré emoce s hlavní hrdinkou. Pavla i jeho prarodičům bych nejradši nafackovala už na začátku a postupem času se jejich chování ještě zhoršovalo.

Co se týká romantické linky, tak už od začátku jsem věděla jakým směrem se bude vyvíjet, ale vůbec mi to nevadilo, aspoň jsem se mohla těšit na scénu, kdy se konečně něco stane a kdy to praskne, protože to je něco co miluju. Oba momenty se za mě provedly.

Prostředí české, tedy spíše moravské, vesnice bylo vykresleno moc dobře a připomnělo mi to mé dětství, když jsem jezdila za babičkou v létě na vesnici.

Knihu bych zařadila do takové té pomyslné kategorie románů pro dívky, které jsem i já sama určitou dobu četla a je mi jasné, že v tu dobu bych knihu milovala ještě víc.

Na knize se mi nelíbila jen jedna věc a to málo rozpracovaný konec. Já mám ráda dlouhé epilogy, kdy nahlédneme do životů hlavních hrdinů a naopak moc nemusím takové ty rychlé konci, kdy hrdinové nejsou spolu a na poslední stránce se dají dohromady a konec.

Určitě ale knihu můžu doporučit a řekla bych, že je moc povedená.

Komentáře (0)

Přidat komentář