Prosím chci být siréna!

recenze

Píseň sirény (2023) 5 z 5 / zivotvknihovne
Píseň sirény

Elian si zaslouží místo na nástěnce boyfriendů, protože ten borec je prostě geniální!

Píseň sirény
Hodnocení: 5 z 5
------------------------

Jaká je vaše oblíbená kniha s mořem?
------------------------

Princezna Lira je siréna z královského rodu a je ze všech nejsmrtonosnější. Pod vlivem okolností je nucena zabít mořskou pannu. Aby mořská královna potrestala svou dceru, promění Liru v člověka. Lira musí odevzdat mořské královně srdce prince Eliana, nebo navždy zůstat člověkem. Oceán je jediné místo, které princ Elian nazývá domovem, přestože je dědicem nejmocnějšího království na světě. Když zachrání v oceánu topící se ženu, zjistí, že je něčím víc, než se zdá. Slíbí, že mu pomůže najít klíč k definitivnímu zničení celého siréního rodu - ale může jí věřit?
------------------------

Tak tohle byla BOMBA. Knihu jsem dlouho nemohla nikde sehnat a když se konečně zadařilo, skákala jsem radostí dva metry do vzduchu. Už od první kapitoly jsem věděla, že to bude velká jízda a taky že byla.
------------------------

Hlavní postavy mi byly obě sympatické a nebyla bych to já, abych se nezamilovala do hlavního hrdiny, že ano? Tak zamilovalaElian si zaslouží místo na nástěnce boyfriendů, protože ten borec je prostě geniální! Je chytrý a zároveň se umí ohánět mečema to plavání je taky plus. Kdyby neuměl plavat, tak by si to v téhle knize moc neužil.
------------------------

Co se děje týče, nemám si na co stěžovat. Jedna akce za druhou a vážéní, ten konec? To bylo famózní! Jedna rána za druhou, a bum a bác a moje srdce se rozlomí a pak slepí a takhle pořád dokola. Prostě a jednoduše, všechno v naprostém pořádku a já nemohu být víc než spokojená.
------------------------

Zároveň je to jedna z mála knih, kterou jsem četla, a která nemá pokračování, což je příjemně osvěžující a po dočtení Ukradeného dědice a jeho zvratu na konci jsem to více než uvítala.
------------------------

Shrnuto podtrženo:
- Prostředí moře a lodi
- Elian jde na nástěnku boyfriendů
- Spousta akce a zvratů
- Jeden díl!

------------------------
#pisensireny #tokillakingdom #alexandrachristo #elianandlira #liraandelian #tokillakingdomlira #tokillakingdomelian #pirati #sireny #morskepanny #morskekralovstvi #malamorskavila #littlemermaid


Píseň sirény Píseň sirény Alexandra Christo

Princezna Lira je siréna z královského rodu a je ze všech nejsmrtonosnější. Ve své sbírce má srdce sedmnácti princů a je uctívána po celém moři, dokud ji ovšem zvrat osudu nedonutí zabít příslušníka vlastního druhu. Aby mořská krá... více


Komentáře (0)

Přidat komentář