Příchuť zla - třetí díl detektivní série

recenze

Příchuť zla (2023) / Kizuizi
Příchuť zla

Je to pár měsíců po posledních událostech, kdy se Madison Harperové podařilo očistit své jméno. Změnil se i její život - už nikam neutíká, tráví konečně čas se svým synem, a také dostala zpět svoji práci detektiva. Ještě než však stihne první den dorazit na stanici, narazí v lese na havarové auto, ve kterém najde pouze opuštěné malé dítě...

Nevím jak vy, ale já jsem vždy jak na trní, když se mi líbí nějaká série a musím čekat, než vyjde další díl. Jakmile se však objeví v edičních plánech, skoro bych nadšením tančila - a tohle byla jedna z prvních podzimních knih, na které jsem se vážně moc těšila.

Příchuť zla je už třetí díl série s Madison Harperovou a Nateem Monrooem, a já jsem byla velmi zvědavá, jak bude autorka se sérií pokračovat, protože v předchozích dílech se "vedlejší" dějové linky věnovaly minulosti hlavních postav. A pokud se vám, stejně jako mně, tyhle návraty do minulosti líbily, nebojte se, zde se jich dočkáte také. Přece jen se stále nevyřešil problém s otcem Connorem...

I v tomto díle dostává trochu větší prostor Madison, jakožto hlavní vyšetřovatelka případu. A i když se jí podařilo očistit své jméno, stejně na ní místní nahlížejí tak nějak podivně, její nová nadřízená jí také asi zatím moc nevěří. Mezitím se Nate rozhoduje, co s ním bude dál, ale osud za něj rozhodne sám a připraví mu další těžkou životní zkoušku.

Příběh je svižný, napínavý, čtivý a místy i vyloženě nervydrásající. Párkrát to už vypadá, že si čtenář bude moct oddechnout, že se vše v dobré obrací... Jenže pak zjistíte, že zbývá ještě mnoho stran do konce, a že to tedy nebude tak jednoduché. Prostě parádička!

Tři díly, třikrát jsem byla nadšená, o to víc se těším na další. A určitě je na co, protože na GR jsem zjistila, že v originále letos vyšel už šestý díl, a u každého dílu se hodnocení jen a jen zvyšuje.

P.S.: doporučuji číst sérii postupně, ať se nepřipravíte o to narůstající napětí!

Příchuť zla vychází už 16. 10.!

Za recenzní výtisk děkuji Albatros Media (Kniha Zlin)

Komentáře (0)

Přidat komentář