Prázdné sliby-kdo si získá vaše srdce?

recenze

Prázdné sliby (2021) 5 z 5 / knihu.prosim
Prázdné sliby

O Prázdných slibech jsem slyšela a měla jsem na ně políčeno. Jsem ráda, že jsem měla tu možnost si ji přečíst, je to úžasná knížka plná zvratů.

Šla jsem do ní bez jakéhokoliv očekávání a příjemně mě překvapila. Kniha je čtivá a nenechá vás jen tak jít spát.

Je to jedno velké WAU! Jakože velké! Skvělý svět, skvělé postavy a ještě dokonalejší milostný trojúhelník, ani já sama ze začátku nemohla zjistit, kdo by mohl být "ten pravý".

Při čtení mi knížka připomínala několik příběhů. Třeba hned na začátku jsem v tom viděla Popelku a jako další, co jsem v knížce viděla byla Selekce a Dvory. Takže by se dalo říct, že Popelka, Dvory a Selekce v jedné knížce, a to za to stojí, ne?

Prázdné sliby mě chytly hned od prvních stránek. Zamilovala jsem si hlavní hrdinku Brie, která je statečná, cílevědomá a všemi směry úžasná.

A teď k těm vílákům. Princ Ronan mě strašně štval a nemohla jsem ho vystát. Pokaždé, když se tam objevil, tak jsem byla úplně taková otrávená, zkrátka moje oblíbená postava to rozhodně nebyla a není. Je to děsný manipulátor, sice sem tam milý a ochranitelský, ale nene, moje srdce si tedy ani za mák nezískal.

A teď k mým oblíbeným postavám z celé knížky. Finn, joo, Finn, to už byl ten pravý, kterému jsem držela palce od samého začátku. Finn je prostě Finn, drsňák, kterému zároveň záleží na svém lidu a snaží se vše napravit. Můžu vám říct, že jsem si ho zamilovala. Pretha je úžasná a je to taky jedna z mých oblíbených postav.

Co bych dodala? PŘEČTĚTE SI TO! Už je to delší doba, co mě nějaká fantasy, tak moc bavila.

Moc děkuji za e-knihu Humbooku a Humbookblogerům.
#humbookblogeri #spolupráce

Komentáře (0)

Přidat komentář