Povinná četba pro každého freelancera

recenze

Na volné noze (2017) / katerina7734
Na volné noze

Během čtení Robertovy knihy jsem na každé druhé stránce měla stejnou otázku - "Proč jsem tohle nevěděla dřív?!" Říká se, že někteří lidé jsou rození podnikatelé. Možná to tak je. Ale my, obyčejní smrtelníci, kteří se učí z vlastních chyb, to mají mnohem těžší. A i když je každý obor specifický a každá zakázka jiná, napříč byznysem je spousta podobností, které kniha Na volné noze skvěle zachycuje.

Ať už člověk podniká zatím jen ve snu, první měsíc nebo i klidně dvacátý rok, najde tam odpovědi na své otázky, mentální podporu v časech nejistoty a pochybování nebo novou inspiraci pro překonání osobní stagnace. A jak se možná těch 760 stran může zdát na první pohled nestravitelný rozsah, hned ten druhý vám ukáže, že vlastně chcete a potřebujete možná i dvakrát tolik. Ten třetí, finální, přichází po pochopení skutečného přínosu - kniha vás naučí myslet jako úšpešný freelancer, který je schopen jakékoli nástrahy volnonohařského světa zvládnout s grácií a zdravým sebevědomím.

Kdybych mohla mít jedno bláhové přání, tak budu chtít, aby se tahle publikace dávala povinně všem jako příloha k živnostenskému listu a na úřadech práce byla podmínkou přidělení sociální podpory.

Komentáře (0)

Přidat komentář