Osud hněvu a plamene

recenze

Osud hněvu a plamene (2024) 5 z 5 / baru_lienka
Osud hněvu a plamene

Ach můj bože. Tohle přesně jsem si chtěla přečíst a ani jsem o tom nevěděla. Ano, čekala jsem, že v knize bude více spicy scén a byla jsem z jejich nedostatku nejprve naštvaná, ale dostala jsem slow-burn, enemies to lovers NA romantasy, což je ještě lepší.

Tahle kniha je založená hlavně na budování fantasy světa a politických machinacích - akce moc nečekejte, ale čtení jde rychle a vše je dobře vysvětlené. Zasvětit čtenáře do propracovaného fantasy světa není jen tak, ovšem tady se to autorce báječně povedlo, protože Romeria do Ciriley vpadle stejně nečekaně jako my. Moc mě bavilo sledovat postupné odkrývání toho kdo Romeria je (kým byla) a opětovné získávání Zenderovy důvěry. Mít informace a vědět, kdy je využít proti protivníkovi je v tomto příběhu základ.

Jak se říká - naděje umírá poslední, takže doufám, že dalších spicy scén se dočkáme v dalších dílech. Dle zahraničních zdrojů jich bude minimálně 4, takže pevně věřím, že se brzo dočkáme překladu pokračování.

Za zaslání knihy děkuji Humbooku a Humbook blogerům.


Osud hněvu a plamene Osud hněvu a plamene K. A. Tucker

Zručná zlodějka Romeria krade šperky pro newyorskou mafii. Po sérii záhadných událostí se však ocitne v říši soupeřících trůnů, válčících elfských společenství a živelné magie. Když se probudí v těle proradné elfí princezny, rychl... více


Komentáře (0)

Přidat komentář