Ostrovy bohů

recenze

Ostrovy bohů (2023) 5 z 5 / knizni.magorkyy
Ostrovy bohů

No páni!
To jsem si řekla po dočtení této knihy, protože tohle byla vážně pecka! Po dlouhé době se mi do rukou dostala krásná fantasy plná, vtipu, romantiky, přátelství a mnoho dalšího. Nesmím opomenout i krásně vymyšlený svět, zajímavou mytologii A TA MAPA.
Co jsem tak koukala, hodně lidem vadí, že zde máme hned pět hlavních postav a jejich pohledů. Mě osobně to vůbec nevadilo a ani nedělalo problém. Na všechny postavy jsem se těšila a zajímalo mě, jak se bude příběh z jejich pohledů vyvíjet. Každá z postav měla své kouzlo a něčím mě okouzlila. Favorita jsem ale asi nenašla.
Autorka si ke konci krásně připravila půdu pro další díl a já nestačila mrkat. Druhý díl si určitě taky koupím! Popravdě jsem si celou knihu říkala, že tam to asi míří a tak jsem nebyla překvapená.
Za tohle celé chci moc poděkovat @humbook Téhle příležitosti si moc vážím a bylo to opravdu super!
Tahle kniha si rozhodně zaslouží všech pět hvězd.
/5
Pokud hledáte nějakou super víkendovku s pořádnou mořskou a magickou atmosférou, Ostrovy bohů jsou to pravé!

#humbookblogeri #spoluprace #ostrovybohu #amiekaufman #yabooks #ya #fantasy


Ostrovy bohů Ostrovy bohů Amie Kaufman

Magie, romantika a bohové ve strhující fantasy od autorky sérií Akta Illuminae a Aurora. Selly uvázla na pevnině, ale rozhodně tam nehodlá strávit zimu. Moře totiž volá a ona musí najít svého otce, který o sobě už dlouho nedal věd... více


Komentáře (0)

Přidat komentář