Nikdy hrdinka

recenze

Nikdy hrdinka (2024) 5 z 5 / tinaisreading_
Nikdy hrdinka

Druhý díl byl ještě o něco lepší než Jenom nestvůra. Zase tu byla akce hned od začátku, ačkoliv jsem se trochu bála, jak to bude vzhledem ke konci prvního dílu. Opravdu ale cením, jakým způsobem se autorka s danou situací vypořádala.

Konečně jsem také získala odpovědi na spoustu otázek z předchozího dílu. Musím uznat, že některé zvraty jsem vůbec nečekala a obzvlášť ten konec. Nevím, jak vydržím čekání na pokračování, protože to skončilo v té nejhorší možné chvíli (což ale není špatně, jen já potřebuju vědět, jak to bude dál).

Postavy byly pořád skvělé. Nejvíc cením způsob, jakým je napsaná hlavní postava Joan, protože se mi vůbec nezprotivila a příběh si z jejího pohledu moc užívám. Co se týče dvou hlavních mužských postav, tak jsem pořád team Aaron, ačkoliv byl asi jen ve čtvrtině celé knihy. Nick tady měl mnohem více prostoru, což mi nevadilo a docela jsem si ho oblíbila, ale jen jako vedlejší postavu, protože na Aarona prostě nemá.

Také tady zmíním zápornou postavu, kterou jsme v knize lépe poznali, Eleanor. Rozhodně je jednou z nejzajímavějších postav a moc se těším na další vývoj jejích plánů. Tahle série se nejspíš zařadí mezi mé nejoblíbenější a pokud jste ji ještě nečetli, tak určitě doporučuji.

Za poskytnutí knihy děkuji @humbook_blogeri #humbookblogeri

Komentáře (0)

Přidat komentář