Jenom nestvůra

recenze

Jenom nestvůra (2022) 4 z 5 / tinaisreading_
Jenom nestvůra

Jenom nestvůra je překvapivě jedna z nejlepších knih, co jsem zatím za tento rok přečetla. Upřímně jsem neočekávala, že se mi bude tak líbit a od čtení se nebudu moct odtrhnout.

Podle anotace jsem očekávala milostný trojúhelník, kde se bude hlavní hrdinka polovinu knihy rozhodovat, kterého z těch dvou a občas tam bude někdo cestovat časem. Naštěstí se nic takového nestalo a akce tam byla hned od začátku.

Samotné cestování časem bylo moc pěkně udělané a nemyslím si, že jsem během čtení narazila na nějaké nesrovnalosti v tomto ohledu. Moc se mi líbila společnost nestvůr, ačkoliv představa, že se mezi lidmi pohybují a jen tak jim berou části života, je docela děsivá.

Co se týče postav, tak jsem byla se všemi spokojená. Hlavní postava Joan mi byla velmi sympatická, i když byla někdy trochu tvrdohlavá, ale dokázala jsem ji pochopit. Její chování bylo vzhledem k situaci celkem realistické. Pak tu byl Aaron, kterého jsem si naprosto zamilovala. Obzvlášť jeho poznámky byly dokonalé. Nick tam neměl tolik prostoru, takže na něj nemám specifický názor, ale nevadí mi. Jednoznačně jsem ale team Aaron.

Ten konec byl pro mě nečekaný a musela jsem se hned vrhnout na pokračování. Nebylo tam ani moc romantiky, což mi se vší tou akcí vůbec nevadilo. Jedinou výtkou je, že tam bylo na mě až moc otázek, na které jsem čekala odpovědi, ale moc jich tam nebylo. Podle mě mohlo být odhaleno trochu víc, ale tak snad to vyřeší pokračování. Určitě si knížku přečtěte, myslím, že nebudete litovat.

Za poskytnutí knihy děkuji @humbook_blogeri #humbookblogeri

Komentáře (0)

Přidat komentář