Napínavé pokračování detektivní série

recenze

Volání o pomoc (2023) 5 z 5 / jadwiga
Volání o pomoc

Druhý díl detektivní série s Madison Harperovou byla vážně velká jízda. Byl svižnější, obsahově bohatší a možná i trochu napínavější než první díl, který ale nebyl vůbec špatný. Wendy umí velmi čtivě a uvěřitelně popsat a představit své postavy. Na psychologickém aspektu si také dává hodně záležet. Její knihy nejsou vyloženě "krváky", i když v tomto dílu je na konci krve docela dost. Ale tak nějak jinak.

Jako již v předchozím dílu, i zde byly dvě linie příběhu. Za prvé bylo potřeba vyřešit nový případ vraždy a za druhé se posunul kupředu případ samotné policistky Madison. Budete koukat! Já měla od poloviny samozřejmě nějaký tip a uznávám, že jsem se lehce minula.

Opět to bylo velmi napínavé čtení a já už se těším na další díl, který na mě doma čeká. Autorka již pracuje také na čtvrtém dílu, tak snad se budeme brzy moct těšit z jeho překladu.


Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Temná pravda za oponou smrtících lží. Druhý díl návykové detektivní série. Madison Harperová se vrací do Lost Creek a s pomocí Natea Monroea hledá odpověď na řadu otázek: Kdo ji dostal do vězení za zločin, který nespáchala? Co... více


Komentáře (0)

Přidat komentář