Myšlenky srdce v souladu s rozumem

recenze

Myšlenky srdce (2018) / RenataP
Myšlenky srdce

Kdybych měla karty nějak shrnout, tak řeknu asi - že jsou to karty, které nechávají promlouvat srdce, jak říká autorka. Ale ve skutečnosti jsem měla často pocit, že jsou logištější a více založené na rozumném životním uvažování, než by se na první pohled mohlo podle názvu zdát.
Nebo mi prostě tak moc na míru sedly.

Často jsem měla opravdu pocit, že vyhmátly přesně to, co jsem potřebovala slyšet.
A často také to, co jsem rozhodně nepotřebovala, protože jsem to před sebou skrývala.

Hodně se mi překvapivě osvědčily při výkladech na zdraví, ač tyhle výklady nerada dělám a jen velmi vzácně, dokázala jsem z nich poznat, kde dělám chybu, kde se přetažuji a proto tělo už dál nemůže. Naučily mne zvolnit a nadechnout se. V životě si najít svoje místo, kde je nutné načerpat síly i na duši. Jsou to inspirační karty, takže je můžete použít k výkladům, k dovýkladům nebo k denní inspiraci. Osvědčily se mi také při "zabydlování" nějakého místa energií, bylo mi ukázáno, na co se zaměřit. A stejně je můžete vzít i třeba pro řešení nějakých životních situací. Ať karty poradí - minimálně řeknou v jakém rozpoložení se teprve máte dát do řešení.
A to je mnohdy rada k nezaplacení.

Tak vlastně jsme zase na začátku, možná právě tohle chce naše srdce. Možná skutečně ono je tím nejlepším rádcem.

Renata


Myšlenky srdce Myšlenky srdce Louise L. Hay

Rozložte tyto karty po vašem bytě či domě, v autě, práci nebo kdekoli jinde, kde je často uvidíte. Nabídněte je přátelům a rodině, abyste tak mohli šířit radost. Každé ráno meditujte s jinou kartou a vnesete tak do svého dne pozit... více


Komentáře (0)

Přidat komentář