Mona prostě umí

recenze

Křehké srdce (2024) 5 z 5 / bradovav
Křehké srdce

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*

Knihy Mony jsou tak dobré, že se je snažím šetřit na správnou chvíli, abych si je mohla plně vychutnat. Nejinak tomu bylo u této knihy.

Příběh, který pokračuje tam, kde jsme hlavní hrdiny zanechali na konci prvního dílu. On je v léčebně, ona má zlomené srdce po tom, co jí dal sbohem.

Nebudu vám nic spoilerovat, ale pokud znáte Monu a její knihy, je vám jasné, že se opět sblíží. Bude to chvilkový návrat k vášnivým emocím, dlouhodobý vztah či pouhé přátelství? Kdo koho bude podporovat ve chvílích smutku, bezmoci a podpírat toho druhého v těžkých chvílích?

S Monou není nic jednoduché. Její knihy jsou propracované. Uchopí čtenáře na první stránce, donutí ho zamilovat se do hlavních postav, pak vezme srdce čtenáře a zlomí mu ho, aby v závěru ty kousky sebrala a slepila zase dohromady. Tahle kniha je jízda plná emocí, kdy si nebudete přát, aby někdy skončila. Po dočtení si přejete, abyste tento příběh ještě neznali a mohli si ho vychutnat od začátku.

Jsem ráda, že Mona navázala na první díl i ohledně Adamovy historie a odhalila nám zdroj jeho problémů.

Já Monu a její knihy miluji a netajím se tím. Vždy zapomenu, jak si se mnou dokáže pohrát a s každou další knihou opět smekám svůj pomyslný klobouk nad jejím talentem.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

Jsou to už tři měsíce, co se Adam neozval. Rosie stále nemůže dostat z hlavy jeho slova z dopisu na rozloučenou. Srdce ji bolí stejně jako první den, postrádá společné rozhovory i každodenní legrační zprávy a fotky, které si s Ada... více


Komentáře (0)

Přidat komentář