Milé karty: Pracují s náladou a rozpoložením

recenze

Andělská inspirace (2019) / RenataP
Andělská inspirace

Dalo by se říci, že to mohou být obyčejné andělské karty, ale po zkušenostech s nimi musím vyzdvihnout jednu jejich výraznou vlastnost. Přišlo mi, že mimořádně dobře umí u tazatele a člověka, který si s nimi zrovna "hraje" popsat náladu, navodit rozpoložení, které je někde hluboko pod tím "rozpoložením všedního dne". Někdy tyto výklady šly tak daleko, že mne (nebo tazatele) doslova vyšoupli pocitově do nálady a rozpoložení, které bylo potřeba proto, abych si na svou, kartám kladenou, otázku, odpověděla sama.

A popravdě.
Žádné růžové kartičky.

Ano, zdání klame, a Andělské inspirace od Kim Dryer nejsou žádným růžovým pohlazením od andělů. To poznáte už někdy i v krátkých větičkách na kartách, více pak v přiložené miniknížečce, která je opravdu spíše seznamem úkolů a otázek, jež chtějí pravdivé sáhnutí si do vlastní duše nebo svědomí.

Nejsou to rozhodně jednoduché karty a i když vypadají na první pohled svátečně a něžně - skrývá se v nich hluboké tajemství, hodně hluboko zabodnutí prst pravdy a výklady míří přesně do černého.

Mnohdy skutečně do černého... :-)

Komentáře (0)

Přidat komentář