Magický hotel

recenze

Hotel Magnifique (2023) 5 z 5 / Galloway
Hotel Magnifique

Příběh mě opravdu okouzlil (a to nejen proto, že je plný magie). Celý hotel a všechna kouzla jsou tak krásně popsána, že jsem se sama do hotelu chtěla dostat.

Od začátku mi ale majitel hotelu něčím smrděl. Myslela jsem si, že bude upír, který vysává své hosty, a i když jsem se mýlila, tak na jednu stranu jsem nebyla tak daleko od pravdy.

Jani, hlavní hrdinka, to neměla lehké. Připadala si, že žije ve stínu své sestry, a po smrti matky má jediný úkol, postarat se o ni. Nakonec ale zjistí, kdo je doopravdy tou výjimečnou osobou.

Líbilo se mi plno postav, které se kolem potulovaly – Beatrice, Hellas, Frigga. A hlavně Bel! Milovala jsem to, jak mezi ním a Jani pomalu vznikalo to, co mezi nimi nakonec bylo. Bel byl tak vtipný, upřímný a zároveň i nešťastný. Správný hlavní hrdina v mužské roli.

Knihu jsem si užívala od začátku do konce, i když závěr byl tak trochu uspěchaný.

HODNOCENÍ: 5*/5*


Hotel Magnifique Hotel Magnifique Emily J. Taylor

Dekadentní a temně okouzlující fantasy debut pro mládež sleduje sedmnáctiletou Jani, která odhaluje hluboce znepokojivá tajemství legendárního hotelu Magnifique. Jani celý život snila o Jinde. Pracuje v koželužně a jen stěží vy... více


Komentáře (0)

Přidat komentář