Hon na BUBÁKA

recenze

Hon na Bubáka (2024) 4 z 5 / Galloway
Hon na Bubáka

Kniha začíná důležitou informací – je to fikce! Těžko říct, jestli jsem na tento fakt zapomněla nebo jestli mě příběh tak pohltil, že jsem ho začala brát jako pravdivý.

Když se prokoušete opravdu nudným popisem na začátku, začne se před vámi odehrávat strašidelný příběh doprovázenými fotkami. Možná ty mě přesvědčily o reálnosti příběhu, a také to určitě bylo vyprávění z pohledu autora.

Jak píši, fotky příběh skvěle dokreslují. Přečtete si o vraždě, berete to jako každou další detektivku, ale pak přijde obrázek oběti z doby, kdy ještě žila, následuje fotka místa činu, detektiva, policistů… A z toho už naskočí husí kůže.

Příběh byl napínavý a tajemný, vrah je utajený do posledních stránek. Popravdě mě ale celé odhalení a motiv zklamal, čekala jsem nějaký BUM, který nenastal. Zase na druhou stranu to více odpovídá tomu, jak to doopravdy v reálném světě s vrahy chodí.


Hon na Bubáka Hon na Bubáka Richard T. Chizmar

V létě roku 1988 se v mírumilovném a poklidném městečku ve státě Maryland začnou ztrácet mladé a atraktivní dívky, jejichž zohavená těla se pak objevují na nečekaných místech. Vše ukazuje na to, že v kdysi klidném a vlídném místě ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář