Letní příběh plný zmrzliny

recenze

Zmrzlinářky (2023) 3 z 5 / blizenec_cte
Zmrzlinářky

Knihu jsem četla v rámci spolupráce s humbook blogeři.

Dvě nerozlučné kamarádky, jedna noc a velké drama.

Těšila jsem se na letní pecku, která mi dá letní náladu plnou sluníčka. Léto tam sice bylo, ale jinak to asi nebyla kniha pro mě. Pro mě to byla kniha s hrdinkami bez kouzka zdravého rozumu( a to šlo o dvě vysokoškolačky- jednu úplnou a druhou, která na vysokou měla nastoupit). Chvilkami mi i přišlo, že obě hrdinky se pohybují s klapkami na očích a se špunty v uších. Dějová linka se dala odhadnout, což byla taky škoda. Plusové body za zmrzlinovou atmosféru. Nebylo to úplně špatné, ale asi jsem do toho šla s přehnaným očekáváním.

Pokud si to vezmeme kolem a kolem, tak knížka je plná letní atmosféry, ale taky postav, které od prvního okamžiku lezou na nervy, je postavena na jedné jediné věci, která se řeší pořád a pořád dokola a dvě hlavní hrdinky, které mají být dospělé slečny, se chování jak malé dětičky. Takže pokud chcete knihu, u které nemusíte přemýšlet a prakticky chcete jen vypnout a nehledat logiku, sáhněte po této knižní jednohubce. Pokud ale chcete příběh, kde se něco děje, má to hlavu a patu, kde se hrdinky chovají úměrně k věku, tak to nebude nic pro Vás:)


Zmrzlinářky Zmrzlinářky Jennifer Dugan

Fallon a Chloe bývaly nejlepší kamarádky, ale loni v létě si spolu těsně před tím, než Chloe odjela na vysokou, něco začaly. A po několika nedorozuměních teď spolu nemluví. O rok později je Chloe ze školy zpátky doma a Fallon se j... více


Komentáře (0)

Přidat komentář