Komunita zmizelých

recenze

Komunita zmizelých (2023) 5 z 5 / renulka16
Komunita zmizelých

Travis Wren dokáže díky svému neobvyklému talentu nacházet pohřešované osoby. K tomu aby dokázal zmizelého najít, potřebuje pouze jeden předmět, který pohřešovaný vlastnil. Když začne pátrat po Maggie St. Jamesové, populární autorce temných a strašidelných knih pro děti, dostane se až na místo, o kterém si většina lidí myslela, že je pouze smyšlené. Na tomto místě žije v odloučení komunita, která si říká Pastýři a kterou založili lidé toužící po jednodušším způsobu života. Chvíli poté, co Travis toto místo objeví, zmizí i on. Stejně jako předtím Maggie St. Jamesová...

Komunita zmizelých je příběh o velmi zajímavé komunitě. Lidé žijící v této komunitě věří, že za jejich územím se skrývá nebezpečí a mohou se nakazit morem, který v sobě ukrývají stromy.

Této knize nelze upřít temný a originální námět. Věřím, že bystrému čtenáři postupem času dojde, jak to asi ve skutečnosti je s touto komunitou. Mně to po nějaké době také došlo, ale stejně jsem pořád nevěděla co a jak. Takže samotné rozuzlení příběhu pro mě bylo ve finále překvapující.

Příběh má spád, ponurou atmosféru a jako zpestření si v knize můžeme přečíst úryvky z knihy, kterou napsala ztracená Maggie. Jedná se sice o příběhy pro děti, ale já bych je svým dětem rozhodně nečetla.

Pokud hledáte příběh s originálním námětem, pokud máte rádi sekty, tajemno a chcete si přečíst bravurně napsaný příběh, sáhněte po této knize a věřím, že si ji rázem oblíbíte.


Komunita zmizelých Komunita zmizelých Shea Ernshaw

Zlo se skrývá za hranicí. Atmosférický román o podivných zmizeních v odlehlé komunitě. Travis Wren dokáže díky svému neobvyklému talentu nacházet pohřešované osoby. Najímají si ho rodiny, které už vyčerpaly všechny možnosti.... více


Komentáře (0)

Přidat komentář