Kniha plná protikladů

recenze

Kniha plná protikladů (2021) 5 z 5 / Veru_Eli
Kniha plná protikladů

Tato zábavná knížka,se nám doma osvědčila na výbornou. Naši ještě ne, tříletou dceru hodně baví. Strávíme u ni spoustu času a pořád se ke knize vracime. Ukazujeme si na protilehlých stranách opak obrázku, který vidíme. Co je malé a pak vyhledává vše co je velké..
Na světě má všechno svůj protiklad. Každodenní život je plný protikladů. Věci jsou studené, špičaté nebo těžké, vysoké, voňavé, co zapáchá..
Na protikladech lze skvěle poznávat svět a přemýšlet o něm novými způsoby. Děti můžou vždy srovnávat ve dvoustranách podle obrázku, jedna strana má obrázky například se vším, co je rychlé a protější strana vše co je pomalé...atd..
Je to zábavné učení a hlavně poučné. Třeba co je horké, na to nesahat . Není nic lepšího než zábavná kniha, která zároveň i učí. Oceňuji velikost knihy, její lekhou prehlednost a barevné velice výstižné ilustrace, ze kterých deti krásně pochopí o co jde. Žádné negativa jsem nenašla, možná jen mohla mít kniha trochu vic stran. Doporučuji vsem maminkám a chci pořídit dalsi díl "Co se kam vejde", vůbec o tom neváhám, jsou to výborné knihy.

Komentáře (0)

Přidat komentář