Jejich temné plány - Batman

recenze

Jejich temné plány: Díl první (2024) 5 z 5 / EvikU.
Jejich temné plány: Díl první

Já nestačím žasnout k jaké dokonalosti dochází dnešní verze komiksů. To je nádhera pro oko. A to i když tenhle je spíše pro kluky, pro pány. Já nejsem ani jedno a přesto jsem si čtení a prohlížení moc užila.

Na začátku jsem malinko nechápala, o co přesně jde, protože jsem žádnou verzi Batmana jsem ještě nečetla, ale komiks je skvěle napsaný, že jsem se skoro hned orientovala, kdo ke komu patří.

Batman se ocitne v souboji se všemi profesionálními vrahy. A vypadá to, že jeho milá Catwoman s tím má něco společného. Dokáže se všem ubránit, přelstít a nakonec si vše vyříkat se svou přítelkyní? Vydrží po tom všem jejich vztah?

Textu mnoho není, ale úplně to stačí na vykouzlení atmosféry s Batmanem. To jak spolu bojují, včetně nechutných scén, které k tomu samozřejmě patří. Nejde tam o procházku, ale o boj a záchranu města.

Jak už to tak v komiksech i knihách na pokračování je v oblibě, skončí děj napínavě, abychom se těšili na druhý díl. A stejně je tomu i se mnou. Ty ilustrace jsou opravdu boží. No a komiks už putuje k manželovi na stůl. Zlákal ho na odreagování po práci také. :)

Komentáře (0)

Přidat komentář