Hvězdné karty: Po slupkách směrem dolů i nahoru

recenze

Hvězdné karty Lindy Goodman (2004) / RenataP
Hvězdné karty Lindy Goodman

Dle autorky nás tato sada inspirovaná moudrostí Lindy Goodman, známé americké astroložky, má dovést k přemýšlení nad tím, co udělat, jak sobě naslouchat, aby naše duše, srdce šlo tím směrem, kterým má jít?
Z praxe a dosavadních výkladů jsem si odnesla, že tyto karty jdou hodně pod kůži a mnohdy způsobují i pocit zmatení, jsou hlouběji, než jsme schopni si v dané chvíli uvědomit.

Jsou možná často i krok napřed od nás.
Možná si neuvědomujeme, že nám život dává požehnání... že to, co zažíváme nás má odvrátit od katastrofy, proto nám není dáno to, co chceme.
Že to špatné, co zažíváme, je proto, abychom si uvědomili to dobré a šli si za tím.

A tak bych mohla pokračovat.
Až nápadně často vypadaly tyto karty tak, že se mýlí... protože vůbec nemíří tam, kde emoce bublají a kde je podle tazatele problém. ALE... čas ukázal, že právě tam, kde Hvězdné karty ukazovaly, se opravdu skrýval kořen problému, nebo diamant, který jsme měli nalézt.

Frank Riccio vytvořil nádherné ilustrace, které nic moc neusnadňují, nasazuje kartám tajemnou masku, někdy egyptskou, někdy až vesmírnou, jindy mi budí dojmy jako z pohádky Alenky v říši divů.


O autorce: Crystal Bush, blízká přítelkyně a důvěrnice Lindy Goodman, chtěla tímto dílem vzdát hold nejoblíbenější astroložce Ameriky. Společně s výtvarníkem Frankem Ricciem, který za své ilustrace obdržel nejedno ocenění, vytvořila tyto Hvězdné karty, jejichž okouzlující výtvarná stránka a láskyplné interpretace vám pomohou znovuobjevit vše, co nás Linda učila.
Vydalo nakladatelství Synergie, www.synergiepublishing.com, vydání druhé, 2020


Hvězdné karty Lindy Goodman Hvězdné karty Lindy Goodman Crystal Bush

Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman. Planety hrají hudbu, na kterou tančíme svůj pozemský tanec, a čísla vibrují jejich melodií. Světově proslulá astroložka Linda Goodman ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář