Fakta, mýty, nesmysly

recenze

Sny: Fakta, mýty, nesmysly (2023) 5 z 5 / Red-haired
Sny: Fakta, mýty, nesmysly

Dnes pro vás mám jeden tip na ohromnou roztomilost pro děti. Kniha nese podtitul Fakta, mýty, nesmysly a sedí to naprosto dokonale.

Kniha má dětem vysvětlit, odkud se sny berou, o čem nejčastěji sníme a kdo všechno může snít, ale vše je vyhnáno až do absurdních rozměrů nekonečné lidské představivosti, a to to právě jde.

Nečekejte tedy, že děti díky této knize naučíte nějakým důležitým vědomostem. Naopak kniha slouží pro pobavení dětí i dospělých a je skvělá pro rozvoj kreativity a představivosti. Díky krásným ilustracím a tematickým prostředím na jednotlivých stránkách se nám otevírá možnost s dětmi k tématům dále diskutovat a na základě vtipných ukázek z knihy navázat na příhody z každodenního života.

Na každé straně se toho děje tolik, že máte s dětmi o zábavu postaráno na delší dobu a myslím, že je to ta kniha, ke které se děti budou často vracet. Sama jsem zvědavá na reakce dětí u nás ve školce, ale už teď můžu sama za sebe Sny doporučit. Navíc se uprostřed můžete těšit na překvapení v podobě stolní hry, kterou za špatného počasí určitě taky využijeme.


Sny: Fakta, mýty, nesmysly Sny: Fakta, mýty, nesmysly Maciej Szymanowicz

Úžasně barevný průvodce světem snů od autora hitu Skřítci. Odkud se berou sny? Jak s nimi souvisejí kartonové krabice? A o čem sní třeba čajová konvice? Na tyto a další podivuhodné otázky teď dostanete ještě podivuhodnější odpo... více


Komentáře (0)

Přidat komentář