Darcy Coates - Šeptajici mrtvi

recenze

Šeptající mrtví (2024) / TerkinKnižnySve
Šeptající mrtví

Darcy Coates - Šeptající mrtví


(1. Diel serie - Strážkyně hrobů)

Počet strán: 256
Vydavateľstvo: @nasenakladatelstvi #fobos
Žáner: #horor

Moja zlata Darcy "kráľovná hororu" pri, ktorej som sa ešte nebála.

Šeptající mrtví prvá časť serie, ktorá Vám bude nenapadne pripominat serial Stratené duše (v cz Posel ztracených duší) , čiže keď som si uvedomila túto spojitosť knihu som si užila.

V prvom diely sa zoznamujeme s hlavnou postavou Keirou, dievčaťom, ktoré sa objaví pred domov farára s tým, ze ju niekto prenasleduje, trpí stratou pamäte.

Už v prvych kapitolách pocítite strach, pretože Keira vidi duchov, stratene duse na cintoríne konkretne Emmu, ktorej sa bude snazit pomôcť.

Či už sa jej to podarí alebo nie sa dočítate v knihe ale čo vám môžem zaručiť je riadna dávka duchariny, riadna dávka humoru, pretože strelená Zoe, jej nová priateľka je zárukou slušnej zábavy (podozrenie na upírov či Jamsa Bonda - topka )

Samozrejme tu mame aj romantickú linku, ktorá je však našťastie veľmi jemná a neotravuje ducharsky dej.

Za moje prvé ambasadorstvo ďakujem KNIHY DOBROVSKÝ a @kate_valter

Kniha č. 17/2024

#recenznivytisk #recenzieTerka #spoluprace #kniznarecenzia #darcycoates #septajicimrtvi

Obsah:
Slyší jejich šepot

Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné, jiné stovky let staré a všechny zanedbané.

A ve tmě slyší šeptání neklidných mrtvých.

Hřbitov ožívá nezřetelnými spektrálními siluetami, v jejichž čele je žena, jež zemřela příliš brzy. Keira je jediným člověkem, který ji vidí, a nyní se stala jejím novým cílem. Keira je odhodlaná duchovi pomoci do příštího života. S nečekanými novými přáteli zkoumá minulost zesnulé ženy, přičemž odhalí příběh plný klamu, nešťastné lásky a vraždy.

Minulost však není tak prostá, jak se zdá, a Keiře rychle dochází čas. Zamotá se do nebezpečné sítě a musí najít způsob, jak ducha osvobodit i kdyby kvůli tomu musela obětovat vlastní život.


Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Slyší jejich šepot. Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář