Čtvrtá děvka od Ev Knight

recenze

Čtvrtá děvka (2023) 5 z 5 / pavlina6002
Čtvrtá děvka

Knihu jsem si vyhlídla již před delší dobou a věděla jsem proč, je naprosto skvělá. Od první stránky až po tu poslední jsem neměla čas se nudit.čekání na české vydání se vyplatilo.

Jsem ze Čtvrté děvky nadšená. Dala mi přesně to co jsem od ní očekávala a možná ještě něco navíc.

Příběh má námět v mitologii ale je zasažen do tvrdé současnosti. Nejedná se o žádné kouzelné princezny ani růžové zážitky.

Hlavní hrdinka měla ten nejtěžší život jaký si dokážeme představit a rozhodně se ani v budoucnu nic nezmění. To že trpíte neznamená že vám to Bůh vynahradí. Bohu jste pravděpodobně úplně ukradení.

V knize se mluví o stvořiteli ale žádné náboženské texty nečekejte. Je plná surového sexu, násilí, zoufalství a plno dalších smrtelných hříchů.

Kenzi by byla úplně obyčejnou dívkou kdyby jako malá, narozdíl od svého bratra, neunikla smrti. Získá tím přítele ale je to opravdu přítel? A nebo další otázka, je vůbec opravdový? Kenzi už sama neví co si má myslet.
snaží se přežít ve světě narkomanů, prostitutek, vymahačů a násilníků. Dá se v tomto světě najít alespoň nějaké štěstí?

Co když se objeví divná ženská která tvrdí že je bohyně, chce jí pomoct a zajistí jí život jaký si zaslouží jen za to že jí pomůže vykonat pomstu? Může jí věřit po tom co Kenzi prožila?


Čtvrtá děvka Čtvrtá děvka EV Knight

Když bylo Kenzi Brooks sedm, sledovala, jak si po dopravní nehodě bere Počmáraný muž duši jejího bratra. Ten den od něj dostala dárek – králičí packu pro štěstí. O šestnáct let později už na Počmáraného muže nevěří, věří v přežití... více


Komentáře (0)

Přidat komentář