Čarodějné čtení

recenze

Víno a čáry (2021) 4 z 5 / Američanka510
Víno a čáry

Obsah
Kniha vypráví o čarodějnici Eleně, která byla prokletá. Sedm let strávila v močále a snažila se tam přežít. Kdo jí proklel? Pomsta jistě bude sladká, protože se nevyplatí zaklít čarodějnici.

Recenze
U téhle knihy úplně nevím. Nemohu si srovnat myšlenky, jak se mi to vlastně líbilo nebo nelíbilo. Pořád jsem úplně nevěděla.
Líbilo se mi téma zrady a pomsty a také vinařství. Bavilo mě i téma bylinkářství. Zaujalo mě, že to byl klasický svět spojený z čarodějnickým a myšlenka toho, že s námi může být něco, co mi nevidíme. Nemohla jsem to nějak dočíst, protože jsem nějak tak tušila konec. Z části se můj smyšlený konec vyplnil a z části ne. Také jsem byla velice překvapená. Usmívala jsem se brečela jsem. Přišlo mi to jako detektivka v kouzelném světě. Nedostatky kniha má, ale nejsou to závadné nedostatky. V jednom místě mi vadil překlad jednoho slova a na knize mě štvali názvy, které nebyli přeložené tudíž jsem nevěděla, co to je ani jsem to neodtušila z textu. V textu mi vadili popisy zvířecích částí př. rybí bulva. Není to, co bych v knize musela mít.

Tak snad někdy příště u další recenze. Vaše Lucka. Ld

Komentáře (0)

Přidat komentář