Bohové lžou

recenze

Bohové lžou (2023) 5 z 5 / EvikU.
Bohové lžou

Kniha v sobě ukrývá silný příběh dvou spolužáků, dívky Rii a chlapce Nacura. Nacuro je nově přistěhovaný, vyrovnává se se smrtí otce. Poznává Riu, která žije sama v domě a stará se o svého mladšího brášku. Seznamují se zkrz kotě, které Nacuro zachránil, ale doma ji nemůže mít. Maminka má silnou alergii na kočičí srst.

Začínají prázdniny a tím začíná i jejich dobrodružství a poznávání. Nevím proč jsem si myslela, že komiks je jen humorný příběh. Tento vyvolává velké emoce, Ria ukrývá velké tajemství, protože chrání rodinu. Ochraňuje sebe i brášku, aby se o nich nemluvilo a aby je nedali někam do dětského domova.

Nacuro u nich chvíli bydlí, přestože jeho maminka o tom neví. Jako odjel na fotbalové soustředění. Jenže poté co starý trenér onemocněl a nahradil ho nový, už ho fotbal tak nebaví. Postupně odhalí všechny tajemství spolužačky a zamiluje se do ní. Váhá jestli někomu neříct pravdu...Nejde jen o to, že žijí sami, Ria má ještě jedno velké tajemství, které ukrývá na zahradě.

Nikdy bych si nemyslela, že mě může i manga takhle dojmout. A ty ilustrace, to je nádhera. 


Bohové lžou Bohové lžou Kaori Ozaki

Nacuru Nanao je ve škole nový – a všechny holky ho ignorují. Jednoho dne však poodhalí tajemství, které skrývá jeho spolužačka Rio Suzumura. Večerní déšť, letní slavnosti a bílá kočka Tófu... Je léto před nástupem do šesté třídy... více


Komentáře (0)

Přidat komentář