Andělé a předkové: Pomoc na dosah ruky

recenze

Andělé a předkové (2021) 5 z 5 / RenataP
Andělé a předkové

Velmi příjemné karty s tématikou andělů a předků mohou svádět k jednostrannému postoji, že jde jen o symboliky dávno tisíckrát jinými kartami "provařené". Jenže Kyle Gray vložil do tématu překvapivě mnoho. Tolik vrstev, tolik informací, takovou stručnost!
A to všechno se stává výraznými výhodami těchto kartiček!

Esence a poslání
Moudrost a poznání ve slovech je vložena do symboliky a archetypů andělů, zvířat, výrazných pozic ve společnosti (např. Šaman, Věštkyně), ale i strážců živlů, předků, ročních období. Jednoduše tu najdete mnoho z té energie lidství, která nás běžně obklopuje, ale my si toho příliš nevšímáme.
Takže karty jsou báječné pro toho, kdo se učí žít všímavě a kdo chce vnímat život barevnějším způsobem. I tyhle karty jsou jedním ze způsobů.

Na běžné výklady...
... jsou nesmírně vhodné a mohou se stát i stavebními kameny výkladů, protože informace tu jsou stručné, jasné a velmi plné. Jasná poselství, rozšířená poselství, bude pak na vás, co vás více osloví.
Celkově pak podané informace působí jako podpora v uvědomování si svých schopností a v cestě kupředu. Co je podstatné a za čím si stojíte.
Jaké téma máte nyní řešit.
Co si ujasnit, jak se postavit k sobě i k životu.

Velmi zásadní, praktické a každodenně použitelné.
Vydala Synergie.


Andělé a předkové Andělé a předkové Kyle Gray

Andělé mají v různých kulturách ta nejrůznější jména a tváře, ale jejich esence a poslání jsou vždy stejné: milovat, pomáhat a provázet. Svou moudrost, poznání, zkušenosti a kouzlo vám nabízejí také předkové, mudrci, bojovníci, me... více


Komentáře (1)

Přidat komentář

RenataP
12.05.2022

Jasné, stručné a velmi efektivně podané informace.