Alfa boss

recenze

Alfa Boss (2019) / LucieV.S.
Alfa Boss

S čistým svědomím mohu říct, že Alexander Stainforth mě naučil číst e-knihy. Díky jeho dvoudílné romanci jsem si k e-knihám konečně našla cestu. Dejme jim tedy všichni šanci.

Druhý díl Bosse mi přišel ještě lepší jak ten první. Dokonce i vtipnější a akčnější. Možná je to menším zmiňováním jmen a míst, ale tady v druhém díle, mi ani nevadilo, že se příběh odehrává v českém prostředí.

Teo a jeho hysterické chování z prvního dílu, v Alfa bossovi trošku polevilo. Zdálo se, že Teo lehce dospěl. Ale i tu, jsem stále měla občas nutkání, zatřást s ním Smějící se Ale nejen s ním, tady jsem to pociťovala i u Erika! Když pominu jeho problém z minulosti, který nevím, jak bych já osobně řešila, ale rozhodně nijak klidně a tiše. Tak tu chlapci měli jeden zásadní problém! Důvěru! A vztah, jakýkoliv, bez toho aby si lidi věřili,... všichni víme, jak to dopadá. No ale nebýt toho, přišli bychom o zajímavé, akční i vtipné scény.

Lucie Vávrová Schánělová
https://www.facebook.com/zezivotajedneneobycejnezeny/
@lucie_vavrova_schanelova
Ještě se vrátím k tomu, co si sebou Erik nesl z minulosti. Již to bylo nakousnuto v prvním díle, zde se to řešilo více. Lehce mi vadilo, jak z něho všichni kolem dělali mučedníka. Že on za to nemůže! Neříkám, že by přímo mohl za to, co se stalo jeho ženě, ale SAKRA! Rozhodně neměl úplně \"čisté ruce\"! No ale to jsem odbočila toto téma mě zasáhlo,...

Také se tu dočkáme nových postav, jak kladných tak záporných. A i tato sestava, mě zaujala více než z prvního dílu.

Příběh Tea a Erika skončí velkým, šťastným koncem! A myslím, že sem to patří a perfektně pasuje! Jak jde o romanci, tak zkrátka a dobře chci, aby byli ti dva spolu!

Hodnocení?
4,5* z 5*
A vůbec by mi nevadilo, dočkat se někdy i třetího dílu Mrkající

+ žádné zbytečnosti
+ čtivé
+ zajímavé téma k zamyšlení
+ vtažení do příběhu
+ akční
+ vtipné

Lucie Vávrová Schánělová
https://www.facebook.com/zezivotajedneneobycejnezeny/
@lucie_vavrova_schanelova

Komentáře (0)

Přidat komentář