Agent s pošramocenou minulostí

recenze

Argylle (2024) 2 z 5 / Kikina182
Argylle

Recenzní výtisk mi byl poskytnut v rámci spolupráce s @knihkupectvi_luxor za účelem recenze. #spoluprace

Svět je kvůli ruskému magnátovi na pokraji chaosu, kterému může zabránit jen špionka CIA Frances Coffey. Sama to však nezvládne a tak se na scéně objevuje problémový agent Aaron Argylle. Jenže aby mohl zachránit svět, musí nejdřív zachránit sám sebe.

Styl psaní mi bohužel vůbec nesedl. Pro mě byl hodně nezáživný a měla jsem problém při čtení udržet pozornost. A o tom, že bych se dokázala do knihy alespoň trochu vžít, nemůže být řeč.

To, že mi nesedl styl psaní, bohužel hodně ovlivnilo to, jak jsem viděla příběh. Námět není špatný, ale zároveň není ani tak výjimečný, abych si ho i přes styl psaní dokázala užít.

Navíc se k nudnému stylu psaní připojila ještě docela velká pomalost knihy, což nebylo zrovna ideální. Ačkoli musím přiznat, že ke konci knihy nabral příběh trochu spád a tak se mi četl lépe.

Postavy nejsou popsány špatně, ale stejně jako se zbytkem příběhu jsem se s nimi nedokázala propojit.

Kniha Argylle bohužel nebyla čtením pro mě, a to především kvůli stylu psaní. Ale věřím, že když vám sedne styl psaní, mohla by se vám zalíbit i knížka.


Argylle Argylle Elly Conway

Zábavný a napínavý špionážní thriller pro fanoušky Jamese Bonda! Sen jednoho ruského magnáta o obnovení velikosti národa spustí řetězec událostí, které mohou přivést svět na pokraj chaosu. Zabránit tomu může pouze Frances Coffeyov... více


Komentáře (0)

Přidat komentář