Adventní kalendář povídek...

recenze

Adventní kalendář povídek na dlouhé zimní večery (2020) 4 z 5 / 99Blacky99
Adventní kalendář povídek na dlouhé zimní večery

Adventní kalendář je opravdu jako klasický Adventní kalendář. Obsahuje 24 příběhů a každý příběh vypráví o něčem jiném. Některé příběhy jsou smutné, některé šťastné a některé jsou smutné i šťastné.

+ a - sbírky se líčí ne zrovna jednoduše už z toho důvodu, že se jedná o několik různých povídek. Vyberu si ale 24.příběh...můj oblíbený.

- podle mě je, že byl krátký a vlastně trochu nedokončený. Myslím, že mohl být trochu delší aby jsem si já jako čtenář mohla tu vánoční atmosféru užít o něco déle.

+ podle mě jsou krásné popisi scenérii, myšlenek a sama hlavní hrdinka babička je strašně krásná osobnost. Příběh mě doslova přenesl do období Vánoc.

Celkově se mi líbil jak 24.příběh tak i všechny příběhy ale některé trochu více a jiné méně. Myslím si, že něco mohlo být trochu delší a u něčeho by se hodilo rozuzlení ale jinak to byl krásně strávený čas a já děkuju nakladatelství BRK, že jsem se mohla zapojit do štafety s touhle knížkou. Protože nebýt té štafety tak bych si knížku asi ani nepřečetla. Není moc nápadná a nezaujme na první pohled mezi množstvým jiných vánočních příběhů. Taky je velikosti A5 což všímavosti dost ubírá ale zase je hrozně fajn, že se dá dobře třeba schovat nebo tak. No a myslím, že milovníky Vánoc a povídek by tahle knížka neměla minout. Na druhou stranu ne všechny příběhy se dají lehce pochopit a ne všechny příběhy jsou úplně vhodné pro dětské uši takže bych se při koupi rozmyslela pro koho ji chci.

Komentáře (0)

Přidat komentář