Zradca přehled

Zradca https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534387/bmid_zradca-65f4798b7fbf0.jpg 4 460 460

Machiavelli a Billy Kid vypustia na San Francisco príšery, ktoré majú zničiť ľudskú rasu. Ríša tieňov, v ktorej sa ocitli Scatty a Jana z Arku, je oveľa nebezpečnejšia, než si vedeli predstaviť. Musia zničiť ostrov Danu Talis, známy ako mýtická Atlantída, aby moderný svet mohol ďalej existovať. Josh Newman si zvolil, na koho strane bude stáť. Nebude bojovať po boku svojej sestry ani na strane alchymistu Nicholasa Flamela. Ak Sophie nenájde svoje dvojča skôr, ako sa bitka začne, všetko je navždy stratené.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Warlock , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zradca. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

Alaglesia
14.08.2023 2 z 5

Tento díl mi připadal jako umělé protahování samotného vygradování finále. Bavil mě ze všech nejméně, což se projevilo i rychločtením některých pasáží, především osudu Johanky a spol. Co bylo asi nejvíce zajímavé, tak asi poodhaleni osudu původní země a vzniku věštby. Jsem zvědavá, co autor připravil na závěr.

Taťka Hraboš
28.11.2022 3 z 5

V tomto díle už se rýsuje rozuzlení a musím uznat, že nápad to není úplně špatný. Zasloužil by si ale lepšího spisovatele. I když se Scott určitě snaží, zachytit dobře charaktery svých postav, atmosféru, dokonce ani napětí (kterého by v této knize měla být spousta) prostě neumí. V dobrých knihách daného žánru z mocných postav moc vysloveně sálá a napětí je ve vypjatých scénách téměř hmatatelné – tady mohou i ty nejsilnější postavy dělat, co chtějí, ale žádný takový pocit se nedostavuje. Kromě toho mi Scottův styl vyprávění přijde takový chaotický, postavy jednají místy zbrkle a nelogicky (nebo spíše autor nedokáže dostatečně vysvětlit, proč jednají zrovna tak – možná, že zkrátka sám jejich chování nedokázal dostatečně promyslet). Vlastně celé mi to připadá takové uspěchané a nedomyšlené, a to včetně českého překladu se spoustou pravopisných chyb. No uvidíme, co nám autor předvede na závěr.


HollyUndead
29.08.2021 5 z 5

Strhující příběh pokračuje i v 5. dílu této série. Pár na sebe navazujících dějových linií udává knize opět zběsilé tempo. Je celkem jasné, že celý příběh míří ke svému konci, tento pocit je všudypřítomný, až skoro hmatatelný. Mnoho doposud nerozluštěných záhad čeká na vyřešení, stejně tak i mnoho naznačených konců čeká na objevení, který nám autor odhalí v poslední knize. Napětí stoupá a vyvrcholení se blíží. Zbývá už jen se těšit na závěr, tedy na poslední díl série - Kněžka!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zradca v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených863x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených42x
v Knihotéce319x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit62x
v dalších seznamech6x