Zázračný medailon přehled

Zázračný medailon https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438235/bmid_zazracny-medailon-U2F-438235.jpg 4 66 66

Bratr Zdislav série

< 6. díl

Řádový rytíř Zdislav strávil víc než rok a půl na křížovém tažení proti Maurům, nyní je ale zpět v Praze, kde ho pan Petr z Rožmberka požádá, aby našel ztraceného malíře Gianlucu Pericoliho. Pericoli totiž maloval pro pána z Rožmberka – a nejen pro něj – kostelní obrazy. Kostely však neskrývají jen krásná umělecká díla, ale též tajemství, která nemají být vyzrazena. Najde Zdislav zmizelého umělce a jeho múzu, poněkud kontroverzní krásku Blaženku? Zjistí, komu a proti čemu sloužil zázračný medailon? Řádovému rytíři tentokrát pomáhá nejen jeho panoš Martin, krčmář Lipolt a křížovník Ojíř, ale také krásná a urozená Notbruga z Rabštejna...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázračný medailon. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

renefer
06.05.2024 5 z 5

Opět velká spokojenost, skvělá historická detektivka se zajímavou zápletkou, těším se na další díl se Zdíkem.

ErikaKej
23.04.2024 5 z 5

Aj zatial posledný diel o Johanitovi/Templárovi Zdíkovi a jeho pomocníkoch sa mi páčil. Dobrodružný život Zdíka po krížovej výprave pokračuje. Tentokrát hľadá zmiznutého maliara a stopy vedú k vysokopostaveným osobám, mihne sa tam i Zdíkova láska.
Celá séria sa dosť podarila a dúfam, že sa dočkáme pokračovania. Zaujala ma viac ako posledné knihy Vondrušky a určite oveľa viac ako ako knihy pána Bauera alebo Hrdličky.


Vesmich
22.04.2024 3 z 5

Je to pořád dobré, ale mimořádnosti předchozího dílu to už nedosahuje, ten se z celé série hodně vymyká. Tento příběh je pomalý, nic moc se v něm nestane, hodně slov a stížností hrdinů na to, jak je svět zlý a lidé nedobří a to či ono. Tak snad zas příště..

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

17.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zázračný medailon v seznamech

v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě6x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit4x