Spoutaný přehled

Emma Chase

Zapletený série

< 4. díl

V životě by mě ani nenapadlo, že se jednou ožením. Jenže Kate dokázala nemožné. Změnila mě. Myslím, že se všichni shodneme, že i předtím jsem byl úžasný… ale teď jsem ještě lepší. Cesta sem ale nebyla jen samá duha a postelové radovánky. Došlo i na chyby a nedorozumění, které si v ničem nezadají s řeckými tragédiemi. Díky neutuchajícímu chtíči, bezmeznému obdivu a nekonečné lásce jsme ale s Kate ty krušné časy překonali bez újmy. Nicméně jisté nečekané události z minulého víkendu ve Vegas pár problémů způsobit mohly. Byl to tak trochu… můj závěrečný test. Vím, co si myslíte: Co jsi k čertu provedl tentokrát? Klídek. Ještě mě nesuďte a nevolejte po kastraci, dokud neuslyšíte celý příběh. A držte se pevně, protože to bude divoká jízda! Nebo jste snad očekávali něco jiného?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , Mladá fronta
Originální název: Tied, 2014

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři si užili poslední díl série o Drewovi a Kate. Příběh je plný humoru, romantiky a erotiky. Mnozí vyzdvihují vtipné situace a Drewův pohled na svět. Zakončení bylo pro mnohé emotivní a příjemné, i když se objevily názory na možnost dalšího pokračování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Spoutaný mohla líbit?

• Fanoušci romantických a vtipných příběhů
  • Čtenáři, kteří ocení mužský pohled na vztahy
  • Milovníci erotiky a humoru v literatuře
  • Ti, kdo hledají oddechové čtení
  • Čtenáři, kteří sledují vývoj postav v sériích

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spoutaný. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

monika0181
16.10.2025

Návrat k Drewovi. Jsme ve finále děj se odehrává kolem rozlučky se svobodou.
A malér je na dohled.
Vtípky dokážou někdy nepěkně zavařit.
Jsem ráda, že Drew dospěl a v rámci možností to úplně nepo.ral.
Vtipné, ráda jsem četla. V podstatě v této sérii ani není moc příběhu, spíš je vše o sexu, přitažlivosti, chemii a jikření.
Zábavné, za to to uvolnění stálo.

všech 68 komentářů

Související novinky - Spoutaný (0)

Kniha Spoutaný v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně365x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi