Koruna stínů přehled

Koruna stínů https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235698/bmid_zamek-a-klic-koruna-stinu-dfY-235698.jpg 5 334 334

Zámek a klíč série

< 3. díl >

Ve třetí knize série Zámek a klíč se nad Klíčovem začínají stahovat temná mračna a mrtví intrikují proti živým. Kulišák si na pomoc v pátrání po klíči k černým dveřím povolává armádu stínů, která je odhodlána zlikvidovat každého, kdo se jí postaví do cesty. Tyler, Kinsey a Bóďa vedou zoufalý boj proti přesile, obklopeni světem, kde se sama noc stává jejich nepřítelem.... celý text

Horory Komiksy Fantasy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

Crown of Shadows , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna stínů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

ludek.n
13.12.2023 5 z 5

Zatímco se Lucas Caravaggio alias Zack Wells za pomoci TudyTam klíče potuluje po Klíčově a hledá další kusy do své sbírky, děti Zámkovy se potýkají s matkou, která stále více propadá alkoholu. A když opustí dům, je tu hned Zack se svými stíny, a další nebezpečí, které je pro Zámkovy další výzvou, s níž se musejí vypořádat. Po poněkud slabších Hlavohrátkách, Joe Hill zase kopl do vrtule a nápady jen hýří. Co se mu nepovedlo v předchozí knize cyklu, to si vynahrazuje tady. Příběh má opět pevnou strukturu, je přesvědčivý a důsledný v budování mimořádně temné atmosféry. Gabriel Rodriguez dal všemu tomu děsivému strachu podobu tak výjimečnou, až člověka mrazí. Tím spíše, že oba autoři nekloužou jen po povrchu adrenalinové zábavy, ale zatínají spáry pořádně hluboko do duší všech zainteresovaných. Objevují zde celé nové světy k prostudování, přitom ani na okamžik neztrácejí ze zřetele hlavní cíl cesty. A když se pak Gabriel Rodriguez odváže a vrhne do souboje se stínem celou sadu celostránkových panelů, je vymalováno: nic dokonalejšího a úžasnějšího už prostě neexistuje. Tady se láme chleba a píše komiksová historie. Za mě opět absolutorium s pěti hvězdami na hrudi.

Kopta
28.08.2023 4 z 5

Drží se nějaký standart. V něčem trochu jako stejné, zblázněné, ale s nějakým konceptem, ale uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.


Atlantis
17.05.2023 3 z 5

Pořád se nechytám. A tím myslím, že pořád nechápu ten obrovský hype kolem téhle série. Ano, je zde několik zajímavých momentů, ale jinak je to často zkratkovité, jindy naopak brutálně ukecané. A ta kresba... ta se sem přece tak strašně nehodí. Budu asi pokračovat, ale jen proto, že mají všechny díly v knihovně. Nadšený, abych potřeboval mít třeba kompendium, vážně nejsem.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (2. - 8. 3.)

02.03.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Koruna stínů v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených419x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených28x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech3x