Žár krve přehled

Žár krve https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113511/zar-krve-113511.jpg 4 156 156

Zaklínačka Lota série

< 3. díl

Lota lenoší na svém statku, když se na scénu vrací Enno - těžce zraněný, šílený, a o to nebezpečnější a boj, který rozpoutá, změní život nejen opolským zaklínačům. Špína války se tentokrát dotkne i těch, kteří se dosud pokládali za nezranitelné. Vampýrů samotných...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žár krve. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

petrulka
29.04.2024 4 z 5

Čistokrevná upířina. Souhlasím s ostatními názory, tenhle díl je úplně jiný. Absolutním tahounem příběhu je Enno, tato postava se velmi povedla a její vývoj je tím nejzajímavějším z celé knihy. Naopak hrdinové předchozího dílu tak nějak upadají do stereotypní šedi.
Co se mi líbilo na Psí zimě, tedy přímočará řeč pěstí a zbraní, žádné velké přemýšlení nad tím či oním, v Žáru krve je těch rozhovorů o moci, zrádcích a spojencích, pletichaření, úskoků, pastí a všelijaké té omáčky kolem až až.
Přesto jsem spokojená, bylo to zas něco úplně jiného, pro mě celkem nového a osvěžujícího.

kuruteku
06.04.2023 3 z 5

Aha. Tak jsem začal posledním dílem, proto mi trvalo dvě třetiny, než jsem se trochu chytil. Moje chyba. Nicméně zdejší Zaklínači jsou omnoho hrubší než Sapkowského Zaklínač. A vampýři se asi liší od upírů tím, ženy rádi červenou plaketu, ale často jim to ujede. No nevím, jestli jsem zvědavý na předchozí díly.


Zelený_Drak
04.03.2022 2 z 5

Tak bohužel, moje obavy se naplnily. Je to další příběh o krvesajích. A je to nastavovaní druhého dílu. Vše podstané už bylo vyřčeno v komentářích ostatních a tak jen doplním, že mě zklamalo, že o těch temných elfech jsme se za celou sérii nedozvěděli prakticky nic.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Žár krve v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených224x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených7x
v Knihotéce119x
v Chystám se číst44x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech3x