Jezevčíkova kocovina přehled

Jezevčíkova kocovina
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404380/bmid_jezevcikova-kocovina-AqC-404380.jpg 4 67 67

Z pohledu jezevčíka série

< 2. díl >

Příběh, v němž láska štěká Trampoty jezevčíka Herkula z knížky Z pohledu jezevčíka pokračují Jezevčík Herkules konečně našel své milované paničce Carolin toho pravého muže: Marka, veterináře a opravdového znalce psů. Když se všichni sestěhují do bytu nad Markovou ordinací, je Herkules přímo blažený. Jen kocour pan Felix zůstává skeptický. Podle jeho zkušeností si lidi život stále komplikují. A má pravdu: Krásné časy překazí Sabina, Markova ex-manželka, která náhle projeví o bývalého partnera znovu zájem. A nádherná Cherie, elegantní fenka zlatého retrievera, na níž může Herkules oči nechat, ale ona o dvě hlavy menšího jezevčíka zcela ignoruje. Zkrátka: Herkules má plné tlapky práce se záchranou vztahu svých nejbližších, a navíc se pokouší získat srdce milované Cherie...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jezevčíkova kocovina. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Gweny
19.01.2022 5 z 5

"Vzteklina. Je to naprosto jasný případ vztekliny. Neviděl jsem Sabinu už tak dobře jako předtím, protože stála přímo nade mnou, ale jsem si jistý, že měla pěnu u huby. To je tragédie, protože s takovou diagnózou je třeba tu ženu okamžitě zastřelit. A já netuším, jestli má Marc doma zbraň. Obávám se, že na to není vybavený." (s. 84)

Fantastická oddychovka, kterou jsem přečetla za krátkou dobu. Zasmála jsem se, vypnula hlavu a říkala si, že jestli jsou všichni tvorové takhle inteligentní, je na čase se k nim podle toho začít chovat. :-)

MajaN
19.10.2020 5 z 5

Nenáročná oddychovka.Netradičné priateľstvo mladého jazvečíka Herkulesa a staršieho ,cynického,flegmatického kocúra.Na pozadí rozprávania jazvečíka sa odohrávajú osudy dvojnohých postáv.Ak ste majiteľom jazvečíka,viete posúdiť,že psie kusy opísané v knihe,ani nie sú až taká fikcia.Jazvečík je pes,ktorý urobí čokoľvek,aby dosiahol svoje.


daza.dt
13.10.2020 3 z 5

Po přečtení prvního dílu, jsem přiznám se byla zvědavá - jak autorka vyvede příběh dál. Ale přišlo mi to takové nucené. Uvidíme jak to bude dál....

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jezevčíkova kocovina v seznamech

v Přečtených102x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených3x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x