Vraky přehled

Vraky https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448248/bmid_vraky-g72-448248.jpg 4 53 53

Joseph O'Loughlin série

< 5. díl >

Bývalý policista Vincent Ruiz zachrání mladou ženu před násilnickým přítelem. Druhý den ráno ale zjistí, že ho okradla. Navlékli to na něj, celé to byl podvod. Když se vydá Holly Knightovou hledat, objeví zmučené mrtvé tělo jejího přítele a uvědomí si, že tu stejnou dívku hledá nejen on, ale i velmi mocní muži. Co ukradla tak důležitého? O čtyři tisíce kilometrů dál mezitím novinář Luca Terracini v Bagdádu hledá příčinu zmizení miliard dolarů z iráckých bank. Stopa ho zavede do Londýna, kde se spojí s Ruizem a společně vyšetřují zmizení mezinárodního bankéře a záhadnou černou díru v bankovních záznamech... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Wreckage , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

Pája699
včera 3 z 5

Tuhle sérii miluju, ale tento díl je za mě určitě nejslabší z celé série. Nijak zvlášť nenadchl. Kdyby spisovatel nepsal tak čtivě, tak si nejsem jistá, zda bych knihu dočetla.

Bohužel mě téma moc nenadchlo, nebavilo, to bude ten problém :-) Terorismus, praní špinavých peněz, bombové útoky, o vraždy taky není nouze. Ale hlavní důvodu bude asi ten, že profesor Joseph se v knize jen mihne. Trošku to zachránil Ruiz, to né že néé. Tahle dvojka je k nezaplacení.

Nejvíc moje pocity vystihl knižní přítel Klokan.1905

harena
07.05.2024 4 z 5

Téměř 600 stran dlouhý a propracovaný kriminální thriller, jehož děj se odehrává v Londýně, Washingtonu, Bagdádu a Lutonu. Čteme tu o praní špinavých peněz, daňových únicích a podvodech, o vraždách, o terorismu a to vše v masivním měřítku.. Je to velká jízda plná napětí, zvratů a dramat, ještě že je tu i kapička humoru a romantiky
str. 262
"Snažili se mě utopit. Teď se mi každou noc zdá, že polykám vodu .Cítím její chuť i pach v puse a v nose. Ke konci už jsem chtěl umřít. Už mi na ničem nezáleželo. Dal jsem jim výpověď. Napsal jsem, co po mně chtěli."
Máte-li chuť na pořádný kriminální thriller, tak tady je.


Disease
02.04.2024 5 z 5

V hlavní roli opět Ruiz a tentokrát je to na plný počet.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vraky v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit5x