Valentýnské prokletí přehled

Valentýnské prokletí
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364348/bmid_valentynske-prokleti-rg0-364348.jpeg 3 135 135

Valentýnské prokletí série

1. díl

Nečekejte zamilovanou romanci. Z tohoto příběhu vás bude mrazit! Perla Linfordová se narodila na Valentýna. A není u nich ve škole sama. Jsou čtyři a každý z nich dokáže dělat velmi zvláštní věci. Když po jednom z nich začnou jít podivné bytosti, začne Perla zjišťovat proč. A to za pomoci Finna Blacka – kluka, které nemůže vystát. Pokud chce ale zachránit sebe a své spolužáky, bude muset hodit nesnášenlivost za hlavu. Jen společně s Finnem má totiž proti temným silám alespoň nějakou šanci…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Valentine , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Valentýnské prokletí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (37)

Jaymay
31.03.2024 1 z 5

Tak tohle bylo velký špatný. Nechala jsem se zlákat obálkou a anotaci, ale obsah je jedno velké "au". Začátek byl poměrně zajímavý, ale postupně kvalita upadá. Zpracování Knihy je pro děti, 12+, hlavní hrdinka ke na facku, myslí si jak není nejlepší ale přitom vlastně nic nedělá, jen se všemu diví a pořád si stěžuje. Děj je nezajímavý, nudný, a to až tak, že jsem skončila někde v půlce, protože mě konec absolutně nezajímal. 1* snad jen za světle chvilky, kdy některé stránky budily napětí ale bylo jich zoufale málo.

ElessaRiverbow
24.08.2023 4 z 5

Kniha, co mě velice mile překvapila. Bylo to neskutečně čtivé a už po pár stránkách jsem byla v příběhu naprosto ponořená. Sem tam mi to přišlo na mě až moc young adult a množství zkratek jako WTF nebo OMG mě vyloženě štvalo. Hlavní postava Perla byla úžasná, rychle jsem si jí zamilovala, i přes její posedlost Cardym na začátku. Finn byl taky skvělý a romantickou hate-love romantiku mezi nimi jsem si užívala. Trochu mě zklamal konec, který byl strašně rychlý.


veronikahessy
21.04.2023 2 z 5

Kniha má krásnou obálku, ale našla jsem v ní pravopisné chyby a překlepy (jak už tady bylo zmíněno). Taky bych ji doporučila mladším ročníkům.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29.1. - 11.2.)

29.01.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Valentýnské prokletí v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených186x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených11x
v Knihotéce119x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

mytologie pro mládež fantasy

Autorovy knížky

Jodi McAlister
australská
2018  67%Valentýnské prokletí